a

Om Oss

Om Oss

Paulette är en Restaurang med hjärtat på rätt plats men huvudet runt om i Europa.Vi inspireras av Europeiska storstäder och mixar det med vår kära huvudstad Stockholms puls och ledighet.

Vi som jobbar och står bakom konceptet har alla jobbat på flertalet krogar i Uppsala och till slut funnit varandra i detta roliga projekt.

Paulette kommer att ha öppet för Lunch sex dagar i veckan med fokus på husmanskost under veckodagarna, Lördagslunchen blir något roligare med Bloody Marys i tankarna.På kvällstid möts ni av vår Bistro Bar direkt när ni kommer innanför dörrarna, Där står våra sylvassa Bartenders och skakar sina allra bästa Cocktails/Mocktails, Till en välarbetad Bistromeny.

Tar ni er några meter in i lokalen hittar ni trappan som tar er till vår matsal på plan ll, I matsalen är vinkylarna alltid redo med väl utvalda viner utav vår Sommelier.Menyn i matsalen speglar den kärlek till Europa vi talat om innan, Vi blandar Europeiska rätter med klassiskt Svenskt och med råvaran i fokus.

Matsalen har även en vacker terrass in mot innergården.När ni sitter i matsalen så kommer ni vid 23:00 och framåt känna en liten del av pulsen från Bistron nedanför, Där kommer vi höja volymen en aning vid 23:00 och få den berömda pulsen vi gillar.

c